Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Lima Skyttegille har under många år investerat och satsat på sin multiarena. De har också gjort sig kända som duktiga arrangörer. Dessutom satsas det för att göra multiarenan tillgänglig för fler. Läs idrottsberättelsen här.
 
Ta del av en digital föreläsning där vi informerar om hur du rapporterar LOK-stöd i IdrottOnline.
 
Det är dags för föreningar och förbund att redovisa verksamhet, vi ser gärna att ni redovisar senast 18 juni.
 
"Att vara ledare inom idrotten är ett privilegium. Något man är stolt över."
 
Riksidrottsförbundets förtjänsttecken är den högsta utmärkelse som delas ut inom svensk idrott. Förtjänsttecknet delas ut av Riksidrottsförbundet till 100 idrottsledare vartannat år.
 
Fonden ska bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor. Mer om fonden Rätt till idrott.
 
Två nya idrotter valdes in som medlemmar i idrottsrörelsen, Padel och Islandshäst. Björn Eriksson valdes som ordförande i ytterligare två år. Alla beslut finns att ta del av på rf.se
 
Vi genomför sedan tidigare en satsning där vi stöttar skolan för att på olika sätt stimulera till mer rörelse genom satsningen Rörelsesatsning i skolan, nu utökas satsningen i Dalarna.
 
DSA Elit orientering var representerade av svenskarna Tove Alexandersson Stora Tuna, Emil Svensk Stora Tuna, Vilma von Krusenstierna OK Kåre, norrmannen Eskil Kinneberg OK Kåre samt schweiziskan Martina Ruch OK Kåre.
 
"Jag hoppas min kunskap ska kunna stötta Rörelsesatsning i skolan till att få fler barn och ungdomar fysiskt aktiva."
 

Webbutbildning Fifty/Fifty

(2021-05-27 06:50)
Webbutbildningen Fifty/Fifty guidar din idrottsförening till att bli mer jämställd, i allt från stora beslut till små handlingar som gör stor skillnad. Ta steget och starta er jämställdhetsresa nu.
 
Webbutbildningen är uppbyggd i tre kortare avsnitt och beräknas ta cirka 2–3 timmar att gå igenom.
 
I Falun finns Sveriges enda eftergymnasiala elitidrottsmiljö för triathlon. För närvarande finns tio aktiva som är inriktade på att nå så långt som möjligt inom sin idrott.
 
Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen.
 
Ett av idrottsrörelsens prioriterade områden är att öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer. Riksidrottsförbundet avsätter årligen medel med det huvudsakliga syftet att skapa aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdoma...
 
12

Postadress:
Falu Windsurfingklubb - Issegling
Slaggatan 20
79170 Falun

Kontakt:
Tel: 0761134386
E-post: rikolo.ro@gmail.com

Se all info