Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


En föreläsning om balansen mellan träning, mat och vila
 
Smittspridningen av coronaviruset ökar och Riksidrottsförbundet uppmanar idrottsrörelsen att fortsätta hålla i och hålla ut. RF/SISU riks har tagit fram ett antal riktlinjer som kan vara bra att följa om er förening skulle drabbas.
 
En föreläsning om att göra det komplicerade enkelt och att göra bra och smarta matval.
 
Webbutbildningen är uppbyggd i fem kortare avsnitt. Hela utbildning beräknas ta cirka 2–3 timmar att gå igenom. Den är uppbyggd så att du går igenom ett avsnitt i taget. Tips, gör webbutbildningen som lärgrupp i er idrottsförening.
 
- Hur kan du som förälder, och du som är både förälder och tränare, vara närvarande men inte styrande i ditt barns idrott.
 

IdrottOnline - Kassör

(2020-10-27 06:34)
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter.
 
Tankar, känslor och prestationer - hur hänger det ihop? Hur fungerar mental träning - vad händer i hjärnan och kroppen? Hur bygger man upp sitt självförtroende? Hur hanterar man negativa tankar?
 
Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.
 
Den 15 oktober öppnas möjligheten för idrottsföreningar att ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronakrisen för kvartal 3 (1 juli-30 september). Ansökan kommer att vara öppen till den 26 oktober kl. 12.00.
 

IdrottOnline - LOK-stöd

(2020-10-19 07:41)
Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via utbildningsmodulen.
 
Tove Alexandersson är sist ut av de aktiva i Dala Sports Academy Elit som vi ställt frågan till angående #minandraidrott. - Hur började det, vilka idrotter var dina när du växte upp?
 
Målet med föreläsningen är att höja kunskapen inom området och väcka intresse för att arbeta med frågan i er förening.
 
Kursen kopplar ihop utvecklingsresorna i Strategi 2025, Jämställdhet för en framgångsrik idrott och En inkluderande idrott för alla, med de tre andra utvecklingsresorna och med den idrottsliga vardagen.
 
En inspirerande föreläsning om att göra det komplicerade enkelt och att göra bra och smarta matval.
 
Hur kan ni som föräldrar stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott? Idrott kan vara en fantastisk upplevelse men ibland uppstår utmaningar som kan vara svåra att hantera, både för barn och föräldrar.
 
12

Postadress:
Falu Windsurfingklubb - Issegling
Slaggatan 20
79170 Falun

Kontakt:
Tel: 0761134386
E-post: rikolo.ro@gmail.com

Se all info